Steigerbouwbedrijf

Heeft u een vakkundig steigerbouwbedrijf nodig voor uw restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden? Of een steigerbouwbedrijf dat helpt uw evenementen en speciale projecten op te bouwen? Dan staat steigerbouwbedrijf Mundo steigers graag voor u klaar. Met meer dan 32 jaar steigerbouw ervaring, helpen wij u bij welk project dan ook. Wij bedenken een efficiënte oplossing voor al uw projecten. Klein of groot. Eenvoudig of ingewikkeld. Steigerbouwbedrijf Mundo staat u met raad en daad bij.

Waarom steigerbouwbedrijf Mundo?

Uw project tot een goed en succesvol einde brengen, dat is hetgeen u wilt. Dat betekent ook volledig kunnen doorwerken in de winter, zodat uw project geen vertraging oploopt. Steigerbouwbedrijf Mundo denkt oplossingsgericht met u mee. Ook als u geen steiger nodig blijkt te hebben. Vooraf komen wij altijd uw project bezichtigen om te bekijken wat voor steigerconstructie noodzakelijk is. En welke steiger afscherming u nodig heeft om onder alle weersomstandigheden te kunnen doorwerken.

Steigerbouwbedrijf Mundo steigers levert u veiligheid en kwaliteit. Altijd. Zonder concessies. Samenwerken met Mundo betekent voor u:

 • Steigerbouwbedrijf met meer dan 32 jaar ervaring;
 • VCA en een aankomende BTR certificering;
 • Doorwerkprojecten: winter en zomer doorwerken;
 • Kwalitatieve, veilige, stalen steigers;
 • Alle soorten (Layher) steiger systemen: renovatiesteiger, hangsteiger, trapsteiger, metselsteiger, bouwsteiger, gevelsteiger, daksteiger, ondersteuningssteiger, onderhoudssteiger, enzovoort;
 • Transport van het materiaal met eigen aanhangers;
 • Veilig werken volgens de Richtlijn Steigers;
 • Steigerbouw van A tot Z;
 • Maatwerk, advies en creatieve oplossingen;
 • Eigen materialen: steigers, hijskraan, ladderliften, tandheugelliften;
 • Ervaring in alle steiger afscherming methodes;
 • Service zoals service moet zijn;
 • 24/7 bereikbaar en oplossingen binnen 24 uur.

Steigerbouwbedrijf Mundo steigers levert u service met een hoofdletter S. Want uw project is ons project. Wij  doen er dan ook alles aan om uw project succesvol te maken. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste oplossing. Advies en steigerbouw op maat. Met eigen materialen en, als u dat wenst, een volledige A tot Z overname van uw steigerbouw werkzaamheden.

Mundo steigers is gevestigd in Spijkenisse en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

VCA en BTR certificering steigerbouwbedrijf Mundo

Steigerbouwbedrijf Mundo steigers is VCA gecertificeerd en bezig met een BTR certificering. De BTR certificering houdt in dat Mundo steigers ook bevoegd is om werkzaamheden bij het spoor te verrichten. Onze steigerbouwers zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten (SBA en SBB) en werken volgens de Richtlijn Steigers.

Ons steigerbouwbedrijf werkt met eigen materialen, gereedschappen en machines. Alle materialen zijn getest volgens de NEN richtlijnen. Zo waarborgen wij een uitstekende kwaliteit naar onze klanten.

steigerbouwbedrijf
Steigerbouwbedrijf

Wilt u weten wat steigerbouwbedrijf Mundo voor u kan betekenen?

  Mundo steigers is een bedrijf dat planningtechnisch snel kan schakelen. Projecten worden snel opgepakt en uitgevoerd. De communicatielijnen zijn goed en het uitvoerende personeel is prettig in de omgang.

  Ing. J.P.A (Xander) Tom
  Ing. J.P.A (Xander) Tom