Steiger

Heeft u een steiger nodig voor uw project? Een steiger die voldoet aan alle kwaliteitseisen en veiligheid, maar ook volledig is afgestemd op uw behoeften? Mundo steigers International denkt innovatief met u mee en kijkt, indien nodig, verder dan de standaardoplossingen.

Mundo steigers Int.biedt u de meest effectieve én meest efficiënte oplossing om uw werkplek bereikbaar te maken. Doordat wij uw project altijd vooraf komen bezichtigen, kunnen wij een zo gunstig mogelijke offerte maken en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Wij adviseren u over de materiaalkeuze, steigerconstructie en aanverwante zaken.

Steigers monteren is ons vak. Al 40 jaar. Een steiger moet onder alle omstandigheden een veilige werkplek zijn. Daarom werken wij volgens de Richtlijn Steigers en werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige steigersystemen.

Neem contact op
renovatiesteiger
Steigerbouw evenement

Steigersystemen

Mundo Steigers Int. werkt met de beste materialen. Hoogwaardige kwaliteit stalen steigers van Layher. Wij leveren u zowel traditionele steigers als systeemsteigers. Wij werken met Layer Allround voor de zwaardere en Layer Blitz voor de lichtere steiger. De Allround systeemsteiger is bijna net zo veelzijdig als een traditionele steiger. Echter door systeemsteigers te gebruiken bespaart u tijd en kosten. Na afloop van uw project demonteren wij de steiger en voeren alle materialen netjes af.

Wij leveren de volgende soorten steigers:

Overbruggingssteiger

Als u projecten aan de weg of het spoor coördineert, dan heeft u regelmatig tijdelijke overbruggingen nodig. Ook bij andere projecten waar in de hoogte gewerkt moet worden en de grond niet begaanbaar is, biedt een overbruggingssteiger u uitkomst. Mundo Steigers Int. is specialist in overbruggingen.

Steiger bij evenementen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het monteren van steigerconstructies voor uw evenementen. Wij hebben voor tal van evenementen in en rond Rotterdam de steigerconstructies gebouwd. Ook hebben wij veel ervaring met podiumbouw.

Steiger afscherming

Naast het monteren en demonteren van uw steigers, regelen wij al uw steiger afscherming. U heeft de keuze uit verschillende soorten afscherming. Welke steigerafscherming u nodig heeft is afhankelijk van het project, de behoefte, de wettelijke eisen en de weersomstandigheden.

Doorwerkproject

Wij regelen dat uw projecten zowel zomer als winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerk systemen zorgen ervoor dat uw projecten altijd door kunnen gaan, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Steiger Aftelklok Eurovisie Songfestival door Mundo Steigers International

Eigen steigers en materiaal

Wij beschikken over een groot assortiment eigen materiaal. Kwalitatief hoogwaardige eigen steigers, maar ook ladderliften, tandheugelliften en overige bouw gerelateerde materialen. Het gebruik van ladderliften levert u een tijds- en kostenbesparing op, doordat het werk sneller gaat en er minder personeel nodig is. Voor de zwaardere werkzaamheden zijn onze eigen tandheugelliften een uitkomst.

Steiger huren?

U kunt bij ons ook uw stalen en aluminium steiger huren, als u zelf de montage en demontage van de steigers wilt regelen. Ook onze tandheugelliften en ladderliften en andere bouw gerelateerde materialen kunt u bij ons huren.

Mundo steigers Int. is gevestigd in Spijkenisse en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland en Utrecht. U kunt ons landelijk inhuren. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Onze steigerbouw projecten

Waarom Mundo Steigers International?

  • 40 jaar ervaring in steigerbouw;

  • Gediplomeerde en ervaren steigerbouwers;

  • VCA | Veilig werken volgens de Richtlijn Steigers;

  • Kwalitatieve, veilige, stalen steigers;

  • Alle soorten Layher steigerbouw systemen;

  • Eigen materialen: steigers, hijskranen, liften, etc;

  • Expert in steiger afscherming en inklimbeveiliging;

  • Rope access voor ontoegankelijke plekken;

  • Steigerbouw projecten van A tot Z;

  • Maatwerk, advies en creatieve oplossingen;

  • Doorwerkprojecten: in winter en zomer doorwerken;

  • 24/7 bereikbaar en oplossingen binnen 24 uur.