Mundo Steigers International

Bent u op zoek naar een betrouwbaar steigerbouwbedrijf voor uw nieuwbouw, restauratie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden? Of voor uw evenementen, industriële steigerbouw of speciale projecten? Mundo Steigers International is uw professionele partner voor ieder steigerbouw project. Met 40 jaar steigerbouw ervaring, bedenkt Mundo Steigers Int. een oplossing voor al uw projecten, hoe ingewikkeld ook.

Waarom Mundo Steigers International?

Uw projecten zijn bij Mundo Steigers Int. in uiterst ervaren en vakbekwame handen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste en veiligste steigerbouw constructie. Ieder project komen wij van tevoren bezichtigen om te zien welke werkzaamheden en steiger constructies er noodzakelijk zijn. Kan uw project het af met een lichte steiger of heeft u juist een zware steiger nodig, zoals een metselsteiger? Door vooraf uw project te bekijken en te bespreken kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke offerte op maat maken.

Contact opnemen
Mundo Steigers international - molens

Steigerbouw van A tot Z

Uw project vergt een hoop van u. Hoe gemakkelijk is het dan als wij u alle werkzaamheden en regelen van benodigde materialen rondom de steigerbouw uit handen nemen? Mundo Steigers Int. regelt voor u de steigerbouw van A tot Z. Van concepttekening tot eindresultaat. Van steigers, bouwhekken, schaftketen tot liften, kachels, hijskranen en steiger afscherming.

Elk steigerbouw project uitvoerbaar

Wij kunnen ieder steiger project voor u uitvoeren. Van groot tot klein. Van complex tot eenvoudig. Welk ingewikkeld project u ook moet uitvoeren, Mundo steigers Int. denkt met u mee en biedt creatieve oplossingen.

Uw nieuwbouw, renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden zijn bij ons in veilige en vakkundige handen. Evenals uw industriële steigerbouw en rope access projecten. Wij monteren uw steigers bij bruggen, kerken, molens, gemeentehuizen, monumentale panden, hijskranen, schepen, kunstwerken, woningen, bedrijfspanden, maar ook bij evenementen en speciale projecten. Zo hebben wij de openlucht bioscoop in het Museumpark in Rotterdam gebouwd en de reclameborden op het Rotterdamse filmfestival.

Mundo Steigers Int. voert veel werkzaamheden uit in de voedingsindustrie, de bouw, de industrie en de haven. Wij monteren veel steigers voor voegers, stucadoors, schilders, metselaars, timmermannen, dakdekkers en kozijn installateurs. In de haven van Rotterdam ondersteunen wij bij scheepsonderhoud en monteren wij bijvoorbeeld een hangsteiger voor onderhoud en/of reparatie aan hijskranen en voor schilder werkzaamheden.

Doorwerkprojecten: zomer en winter doorwerken

Wij regelen dat uw projecten zomer en winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerk systemen waarborgen de continuïteit van uw projecten, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Eigen materiaal

Mundo Steigers Int.  beschikt over een groot assortiment eigen materiaal. Kwalitatief hoogwaardige eigen steigers, maar ook ladderliften en tandheugelliften. En eigen transport met aanhangers en vrachtauto’s met laadkraan.

Veiligheid boven alles

Bij Mundo Steigers Int. staat veiligheid bovenaan. Veiligheid door het werken volgens de Richtlijn Steigers. Veiligheid door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit stalen steigers. Veiligheid door het gebruik van helmen, valgordel, veiligheidsschoenen en het gebruik van voorloopleuningen. En veiligheid door alleen steigerbouwers in te zetten die in het bezit zijn van een DNV-GL certificaat steigerbouw en VCA certificaat.

Maar ook veiligheid op de plaats van uw project. Geen vrachtwagens met bergen materiaal dat dagen blijft liggen op de locatie en voor overlast kan zorgen. Maar aangepast transport van het benodigde materiaal met eigen aanhangers.

Uw vaste aanspreekpunt op de werkplek, onze uitvoerder, controleert de werkzaamheden op veiligheid, housekeeping en voortgang. Uw werkplek laten onze medewerkers veilig en netjes achter en het materiaal voeren wij netjes af.

Mundo Steigers International - steigerbouw industrie
Mundo Steigers International

Steiger huren bij Mundo Steigers International?

Bij Mundo Steigers Int. kunt u ook uw stalen en aluminium steiger huren, als u zelf de montage en demontage van de steigers wilt regelen. Ook onze ladderliften en tandheugelliften en overige bouw gerelateerde materialen kunt u bij ons huren.

Mundo Steigers Int. is gevestigd in Spijkenisse en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Onze steigerbouw projecten

Waarom Mundo Steigers International?

  • 40 jaar ervaring in steigerbouw;

  • Gediplomeerde en ervaren steigerbouwers;

  • VCA | Veilig werken volgens de Richtlijn Steigers;

  • Kwalitatieve, veilige, stalen steigers;

  • Alle soorten Layher steigerbouw systemen;

  • Eigen materialen: steigers, hijskranen, liften, etc;

  • Expert in steiger afscherming en inklimbeveiliging;

  • Rope access voor ontoegankelijke plekken;

  • Steigerbouw projecten van A tot Z;

  • Maatwerk, advies en creatieve oplossingen;

  • Doorwerkprojecten: in winter en zomer doorwerken;

  • 24/7 bereikbaar en oplossingen binnen 24 uur.