Mundo steigers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar steigerbouwbedrijf voor uw restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden? Of voor uw evenementen en speciale projecten? Mundo steigers is uw professionele partner voor ieder steigerbouw project. Met meer dan 32 jaar steigerbouw ervaring, bedenkt Mundo steigers een oplossing voor al uw projecten, hoe ingewikkeld ook.

Waarom Mundo steigers?

Uw projecten zijn bij Mundo steigers in uiterst ervaren en vakbekwame handen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste en veiligste steigerbouw constructie. Ieder project komen wij van tevoren bezichtigen om te zien welke werkzaamheden en steiger constructies er noodzakelijk zijn. Kan uw project het af met een lichte steiger of heeft u juist een zware steiger nodig, zoals een metselsteiger? Door vooraf uw project te bekijken en te bespreken kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke offerte op maat maken.

Steigerbouw van A tot Z

Uw project vergt een hoop van u. Hoe gemakkelijk is het dan als wij u alle werkzaamheden en regelen van benodigde materialen rondom de steigerbouw uit handen nemen? Mundo steigers regelt voor u de steigerbouw van A tot Z. Van concepttekening tot eindresultaat. Van steigers, bouwhekken, schaftketen tot liften, kachels, hijskranen en steiger afscherming.

Doorwerkprojecten: zomer en winter doorwerken

Wij regelen dat uw projecten zomer en winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerk systemen waarborgen de continuïteit van uw projecten, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Voor ieder project inzetbaar

Wij kunnen ieder steiger project voor u uitvoeren. Van groot tot klein. Van complex tot eenvoudig. Welk ingewikkeld project u ook moet uitvoeren, Mundo steigers denkt met u mee en biedt creatieve oplossingen.

Uw renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden zijn bij ons in veilige en vakkundige handen. Wij monteren uw steigers bij bruggen, kerken, molens, gemeentehuizen, monumentale panden, hijskranen, schepen, kunstwerken, woningen, bedrijfspanden, maar ook bij evenementen en speciale projecten. Zo hebben wij de openlucht bioscoop in het Museumpark in Rotterdam gebouwd en de reclameborden op het Rotterdamse filmfestival.

Mundo Steigers voert veel werkzaamheden uit in de voedingsindustrie, de bouw en de haven. Wij monteren veel steigers voor voegers, stucadoors, schilders, metselaars, timmermannen, dakdekkers en kozijn installateurs. In de haven van Rotterdam ondersteunen wij bij scheepsonderhoud en monteren wij bijvoorbeeld een hangsteiger voor onderhoud en/of reparatie aan hijskranen en voor schilder werkzaamheden.

Kijk bij onze steiger projecten naar projecten die Mundo Steigers heeft uitgevoerd.

Veiligheid boven alles

Bij Mundo steigers staat veiligheid bovenaan. Veiligheid door het werken volgens de Richtlijn Steigers. Veiligheid door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit stalen steigers. Veiligheid door het gebruik van helmen, valgordel, veiligheidsschoenen en het gebruik van voorloopleuningen. En veiligheid door alleen steigerbouwers in te zetten die in het bezit zijn van een steigerbouw – A en/of B en VCA certificaat.

Maar ook veiligheid op de plaats van uw project. Geen vrachtwagens met bergen materiaal dat dagen blijft liggen op de locatie en voor overlast kan zorgen. Maar aangepast transport van het benodigde materiaal met eigen aanhangers.

Uw vaste aanspreekpunt op de werkplek, onze uitvoerder, controleert de werkzaamheden op veiligheid, housekeeping en voortgang. Uw werkplek laten onze medewerkers veilig en netjes achter en het materiaal voeren wij netjes af.

Eigen materiaal

Mundo steigers beschikt over een groot assortiment eigen materiaal. Kwalitatief hoogwaardige eigen steigers, maar ook ladderliften en tandheugelliften. En eigen transport met aanhangers en vrachtauto’s met laadkraan.

Steiger huren bij Mundo steigers?

Bij Mundo steigers kunt u ook uw stalen en aluminium steiger huren, als u zelf de montage en demontage van de steigers wilt regelen. Ook onze ladderliften en tandheugelliften en overige bouw gerelateerde materialen kunt u bij ons huren.

Mundo steigers is gevestigd in Spijkenisse en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

schildersteiger Den Haag, Mundo steigers
Hangsteiger, Mundo steigers
Steiger afscherming, Mundo steigers