Steiger afscherming

Moet uw steiger worden voorzien van steiger afscherming die windreducerend, winddicht of waterdicht is? Of zoekt u een steiger met steiger protect systeem voor inklimbeveiliging of inbraakpreventie? Mundo steigers zorgt voor de beste en meeste geschikte steiger afscherming voor uw project.

Doorwerkproject door steiger afscherming

De hele winter doorwerken? Geen probleem. Wij regelen dat uw projecten ook in de winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerksystemen helpen uw projecten de winter door. Door steiger afscherming die zorgt voor een wind- en waterdichte werkomgeving en kachels die zorgen voor de noodzakelijke warmte.

Steiger afscherming methodes

Welke steiger afscherming u ook nodig hebt, Mundo steigers levert het u. Wij kunnen uw project voorzien van verschillende afscherming methodes. Afhankelijk van uw behoeften en het soort project.

U kunt kiezen uit de volgende afscherming methodes of systemen:

 • Afscherming door steiger protect systeem;
 • Steiger afscherming voor doorwerkproject;
 • Afscherming door steigernetten (50% of 90% wind- en water reducerend);
 • Steiger afscherming door krimpfolie (100% wind- en waterdicht);
 • Afscherming met een kapconstructie of zeilregeldak of cassettedak.

Afscherming door steiger protect systeem

Wilt u uw steigers laten afschermen door een steiger protect systeem? Zodat uw project is beveiligd tegen inklimmen en inbraak? Ook dat regelt Mundo steigers voor u. Lees meer over het steiger protect systeem.

Steiger afscherming door steigernetten

Mundo steigers beschikt over steigernetten die 50% of 90% wind- en water reducerend zijn. Lees meer over afscherming van uw project door steigernetten.

Steiger afscherming door krimpfolie

Steiger afscherming door krimpfolie is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Werkzaamheden waarbij een droge en/of windvrije werkplek noodzakelijk is kunt u blijven uitvoeren door het toepassen van krimpfolie. Ook is krimpfolie zeer geschikt voor het stofdicht afsluiten van de werkplek binnen bijvoorbeeld publieke gebouwen. Ook op werven en in havens zorgt krimpfolie ervoor dat het onderhoud aan grote schepen door kan gaan, ondanks slechte weersomstandigheden.

Door het sealen, de afscherming, van uw steiger met krimpfolie ontstaat een wind- en waterdichte werkomgeving. Krimpfolie is een sterke en makkelijke kunststof folie, die met een speciale brander strak om de steiger kan krimpen. Met onze speciale techniek brengen wij de krimpfolie als een nauwsluitend pak om de steigerconstructie aan. Wij kunnen uw steiger helemaal afschermen met krimpfolie of slechts als dak.

Steiger afscherming door een kapconstructie

Wij kunnen uw steiger ook afscheremen door middel van een kapconstructie / zeilregeldak of door een cassettedak.

Zeilregeldak

Bij een kapconstructie voorzien wij de steiger van een steigerkap. Deze overkapping sluit de gehele bovenzijde en een gedeelte van de rugzijde van de steiger regendicht af. Het zeilregeldak is een lichtgewicht, efficiënte bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het zeilregeldak is geschikt voor het overkappen van middelgrote gebouwen, herstelwerkzaamheden aan autowegen en boven podia en tribunes.

Cassettedak

Het cassettedak passen wij toe bij langdurige projecten die 100% wind- en waterdicht moeten zijn. Het cassettedak is goed bestand tegen alle voorkomende weersinvloeden en gedurende alle jaargetijden toepasbaar. Het cassettedak kunnen wij op vrijwel elk steigersysteem monteren waarbij u de maat en toepassing kunt bepalen. Het cassettedak is een zeer stabiele constructie voor het overkappen van bouwwerken tijdens renovatie, restauratie en onderhoud en voor tijdelijke hallen, opslagruimtes, enzovoort.

Mundo steigers is gevestigd in Spijkenisse en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

steigerbouwbedrijf

Wilt u weten wat Mundo voor u kan betekenen?

  Waarom Mundo steigers?

  • Meer dan 32 jaar ervaring in de steigerbouw;
  • VCA gecertificeerd;
  • Doorwerkproject: in winter en zomer doorwerken;
  • Kwalitatieve, veilige, stalen steigers;
  • Alle soorten Layher steiger systemen;
  • Transport van het materiaal met eigen aanhangers;
  • Veilig werken volgens de Richtlijn Steigers;
  • Steigerbouw van A tot Z;
  • Maatwerk, advies en creatieve oplossingen;
  • Eigen materialen: steigers, hijskraan, ladderliften, tandheugelliften;
  • Ervaring in alle steiger afscherming methodes;
  • Service zoals service moet zijn;
  • 24/7 bereikbaar en oplossingen binnen 24 uur.