Moet uw steiger worden voorzien van steiger afscherming die windreducerend, winddicht of waterdicht is? Of zoekt u een steiger met steiger protect systeem voor inklimbeveiliging of inbraakpreventie? Mundo Steigers International zorgt voor de beste en meeste geschikte steiger afscherming voor uw project.

Doorwerkproject door steiger afscherming

De hele winter doorwerken? Geen probleem. Wij regelen dat uw projecten ook in de winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerksystemen helpen uw projecten de winter door. Door steiger afscherming die zorgt voor een wind- en waterdichte werkomgeving en kachels die zorgen voor de noodzakelijke warmte.

Contact opnemen
Gevel- en schilderwerk Muzenplein Den Haag
steiger afscherming - steiger protect systeem

Steiger afscherming methodes

Welke afscherming of beveiliging u ook nodig hebt, Mundo Steigers Int. levert het u. Wij kunnen uw project voorzien van verschillende bescherming methodes. Afhankelijk van uw behoeften en het soort project.

U kunt kiezen uit de volgende afscherming methodes of systemen:

 • Afscherming door steiger protect systeem;
 • Steiger afscherming voor doorwerkproject;
 • Afscherming door steigernetten (50% of 90% wind- en water reducerend);
 • Steiger afscherming door krimpfolie (100% wind- en waterdicht);
 • Afscherming met een kapconstructie of zeilregeldak of cassettedak.

Beveiliging door steiger protect systeem

Wilt u uw steigers laten afschermen door een steiger protect systeem? Zodat uw project is beveiligd tegen inklimmen en inbraak? Ook dat regelt Mundo Steigers Int. voor u. Lees meer over het steiger protect systeem.

Steiger afscherming door steigernetten

Mundo Steigers Int. beschikt over steigernetten die 50% of 90% wind- en water reducerend zijn. Lees meer over afscherming van uw project door steigernetten.

Steiger afschermen door krimpfolie

Steiger afschermen door krimpfolie is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Werkzaamheden waarbij een droge en/of windvrije werkplek noodzakelijk is kunt u blijven uitvoeren door het toepassen van krimpfolie. Ook is krimpfolie zeer geschikt voor het stofdicht afsluiten van de werkplek binnen bijvoorbeeld publieke gebouwen. Ook op werven en in havens zorgt krimpfolie ervoor dat het onderhoud aan grote schepen door kan gaan, ondanks slechte weersomstandigheden.

Door het sealen, de afscherming, van uw steiger met krimpfolie ontstaat een wind- en waterdichte werkomgeving. Krimpfolie is een sterke en makkelijke kunststof folie, die met een speciale brander strak om de steiger kan krimpen. Met onze speciale techniek brengen wij de krimpfolie als een nauwsluitend pak om de steigerconstructie aan. Wij kunnen uw steiger helemaal afschermen met krimpfolie of slechts als dak.

steiger afscherming - steigernetten
steiger afscherming - zeilregeldak
steiger afscherming - zeilregeldak

Steiger afscherming door een kapconstructie

Wij kunnen uw steiger ook afschermen door middel van een kapconstructie / zeilregeldak of door een cassettedak.

Zeilregeldak

Bij een kapconstructie voorzien wij de steiger van een steigerkap. Deze overkapping sluit de gehele bovenzijde en een gedeelte van de rugzijde van de steiger regendicht af. Het zeilregeldak is een lichtgewicht, efficiënte bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het zeilregeldak is geschikt voor het overkappen van middelgrote gebouwen, herstelwerkzaamheden aan autowegen en boven podia en tribunes.

Cassettedak

Het cassettedak passen wij toe bij langdurige projecten die 100% wind- en waterdicht moeten zijn. Het cassettedak is goed bestand tegen alle voorkomende weersinvloeden en gedurende alle jaargetijden toepasbaar. Het cassettedak kunnen wij op vrijwel elk steigersysteem monteren waarbij u de maat en toepassing kunt bepalen. Het cassettedak is een zeer stabiele constructie voor het overkappen van bouwwerken tijdens renovatie, restauratie en onderhoud en voor tijdelijke hallen, opslagruimtes, enzovoort.

Onze steigerbouw projecten

Waarom Mundo Steigers International?

  • 40 jaar ervaring in steigerbouw;

  • Gediplomeerde en ervaren steigerbouwers;

  • VCA | Veilig werken volgens de Richtlijn Steigers;

  • Kwalitatieve, veilige, stalen steigers;

  • Alle soorten Layher steigerbouw systemen;

  • Eigen materialen: steigers, hijskranen, liften, etc;

  • Expert in steiger afscherming en inklimbeveiliging;

  • Rope access voor ontoegankelijke plekken;

  • Steigerbouw projecten van A tot Z;

  • Maatwerk, advies en creatieve oplossingen;

  • Doorwerkprojecten: in winter en zomer doorwerken;

  • 24/7 bereikbaar en oplossingen binnen 24 uur.